Tuindorp Hillegom - Appartementen

Hillegom - Hillegom
Toekomstig aanbod

€ 215.000,- tot € 325.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
58 - 99m2

Over dit project

Het plan

Bestaat uit 32 appartementen van circa 60m2, 10 beneden- en bovenwoningen van circa 100m2

Projectontwikkelaars Timpaan uit Hoofddorp en UBA Projectontwikkeling uit Uithoorn, samenwerkend onder de naam VOF SIZO Ontwikkeling, hebben in 2019 de openbare aanbesteding gewonnen voor de herontwikkeling van de circa 5,8 hectare voormalige sportvelden in Hillegom-Noord. De gemeente Hillegom heeft zich met de uitvraag gericht op betaalbare woningen, met name voor de Hillegommers zelf.

Het plan bestaat uit circa 283 woningen met een Tuindorps karakter, dat qua uitstraling goed past bij de bestaande en naastgelegen wijk Patrimonium. Op de locatie komen 136 prijsgebonden koopwoningen van 40 m2 t/m 100 m2 gebruiksoppervlak en circa 147 eengezinskoopwoningen in de vrije sector. Zowel de verkoop als de bouw wordt in meerdere fasen uitgevoerd. Met het behoud van bestaande groenstructuren en het toevoegen van een sterke parkstrook integreren wij ecologie in het plan. Groen is de verbindende factor in deze nieuwe wijk. Dit is goed voor de ecologie en gunstig ten aanzien van klimaatadaptie.
Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.tuindorp-hillegom.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuindorp Hillegom - Appartementen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 32 beschikbaar
Prijs
€ 215.000,- tot € 325.000,-
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden