Tuindorp Hillegom - Eengezinswoningen

Hillegom - Hillegom
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Tuindorp Hillegom
Tuindorp Hillegom bestaat uit circa 283 woningen met een Tuindorps karakter, dat qua uitstraling goed past bij de bestaande en naastgelegen wijk Patrimonium. We verwachten in mei te starten met de eerste verkoopfase. Je kunt je nu alvast voorbereiden op de verkoop door het aanbod te bekijken op de website. Als je klikt op een woning in de vogelvlucht zie je de kenmerken van de woning, zoals de richtprijzen, hoeveel kamers de woning heeft en welke duurzame energievoorzieningen de woning heeft. Bovenaan kun je klikken op 'Voorkeur toevoegen'. Zo sla je de woning op in jouw persoonlijke account. Wordt het bijvoorbeeld een appartement, de torenwoning of de moderne mansardekap? Aan jou de keuze!
Ga naar de projectwebsite www.tuindorp-hillegom.nl voor meer informatie en om aan te melden.

Verkoopfase 1 bestaat uit 63 grondgebonden eengezinswoningen van circa 100 tot 135m2, 32 appartementen van circa 60m2, 10 beneden- en bovenwoningen van circa 100m2

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuindorp Hillegom - Eengezinswoningen
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
0 van 63 beschikbaar
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden