Tuindorp Hillegom - Eengezinswoningen

Hillegom - Hillegom
Actueel aanbod

€ 430.000,- tot € 599.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
105 - 138m2
Kaveloppervlak
88 - 151m2
Aantal slaapkamer(s)
3 - 5

Over dit project

In Tuindorp Hillegom verkoopfase 1 zitten 63 eengezinswoningen, verdeeld over zeven woningtypen.

Langskapwoning met of zonder uitbouw
Type Langskap vind je in verschillende straten van Tuindorp. Woon jij straks liever aan de Parkstrook met een tuin op het oosten? Of liever een woning aan de laan, met een achtertuin op het westen? Op de prijslijst staat vermeld welke bouwnummers type Langskap betreffen.

Moderne Mansardedak
Tuindorp Hillegom heet niet voor niets zo: de architectuur is gebaseerd op de kenmerkende Nederlandse stijl van de tuindorpen. We hebben naar de architectuur van de naastgelegen wijk Patrimonium gekeken en typische kenmerken van die wijk terug laten komen in het nieuwe plan. Zo zie je bijvoorbeeld in de daken die oranje kappen, waarvan de dakpannen laag doorlopen en waar ramen inzitten. Dit noem je een mansardedak. De moderne mansardekap is hiermee vergelijkbaar, behalve dat achter de kap op de eerste verdieping de wand gewoon rechtop staat (net als bij type Langskap). Zo behoud je optimaal de ruimtes op de eerste verdieping, maar wel met die typisch Tuindorpse architectuur. In verkoopfase 1 zitten 21 woningen van het type Moderne Mansardedak. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen 112 en 118m2 en hebben 3 slaapkamers.

Hoekwoning in meerdere varianten
Type Kopwoning zijn hoekwoningen in meerdere uitvoeringen. Je hebt een Kopwoning met een beukmaat van 5,1 m en een Kopwoning met
een beukmaat van 5,4 m. Daarnaast wordt een drietal Kopwoningen standaard uitgevoerd
met een uitbouw. Kopwoningen hebben een woonoppervlakte tussen circa 119m2 en 130m2.

Kopwoning
Deze hoekwoning is gelegen aan de laan met een tuin op het westen. Bouwnummer 201 heeft een woonoppervlakte van circa 126m2.

Kopwoning met uitbouw
Met de standaard uitbouw is de woonkamer ongeveer 1,2 meter dieper.
Op de eerste verdieping heb je de vrije keus tussen een indeling met twee óf met drie slaapkamers. Voor deze keuze worden geen kosten in rekening gebracht.

Hofwoning
De zeven Hofwoningen liggen aan een uniek dorps straatje in Tuindorp. Lekker de straat op, praatje met de buren, of even de straat uit lopen voor het rondje met de hond.
Op de eerste verdieping heb je de vrije keus tussen een indeling met twee óf met drie slaapkamers. Voor deze keuze worden geen kosten in rekening gebracht.

Torenwoning
Type Torenwoning beschikt op de tweede verdieping standaard over een extra slaapkamer in het typisch Tuindorpse ‘torentje’. Een ruime hoekwoning met achtertuin op het oosten óf het westen.
Ook hier heb je op de eerste verdieping de keuze uit een variant met twee of met drie slaapkamers.

Tuindorp Hillegom

Tuindorp Hillegom bestaat in totaal uit circa 283 woningen met een Tuindorps karakter, die in uitstraling goed passen bij de bestaande en naastgelegen wijk Patrimonium.

De eerste fase is nu verkoop en bestaat uit 63 eengezinswoningen van 105m2 tot 138m2, 32 appartementen van 58m2 tot 63m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van 98m2.

Je vindt de prijslijst, het magazine, de toelichtingen over de toewijzingsprocedure en de verkooptekeningen op de downloadspagina van de website www.tuindorp-hillegom.nl

De inschrijftermijn loopt tot 21 mei 2024 09:00 uur. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen maakt niet uit, zolang ze maar in de inschrijftermijn zijn binnengekomen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tuindorp Hillegom - Eengezinswoningen
Start verkoop
07-05-2024
Woningen
63 van 63 beschikbaar
Prijs
€ 430.000,- tot € 599.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Rijwoning, Tussenwoning

Locatie

Stel je vraag

Contact

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden