Wandgrimeurs

Hillegom 21 appartementen

Hillegom - Hillegom
Planfase

Huurprijzen n.n.b.

Over dit project

Hoffelijk wonen Helemaal van nu
Goed Wonen fase 2 is een nieuwbouwproject dat wordt ontwikkeld op de locatie tussen de Meerstraat, Julianastraat, Emmastraat en de Hofstraat in Hillegom. De huidige bebouwing is in eigendom van woningcorporatie Stek en bestaat uit 36 grondgebonden woningen.

Het project omvat de ontwikkeling van sociale huurappartementen voor Stek. Naast de huurappartementen worden er ook koopwoningen gerealiseerd, appartementen en eengezinswoningen. Momenteel wordt onderzocht hoe deze koopwoningen het beste kunnen worden vormgegeven en uw mening en input zijn hierbij van belang. Door het invullen van het aanmeldformulier blijft u op de hoogte van de plannen op de locatie en kunt u een bijdrage leveren aan de invulling van de toekomstige koopwoningen. Wij nodigen u uit om uw woonwensen met ons te delen via de enquĂȘte, zodat we deze locatie tot een prachtige plek kunnen maken waar u zich thuis zult voelen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Hillegom 21 appartementen
Huurwoningen
36
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden