Pastoorslaan Hillegom

Hillegom - Hillegom
Toekomstig aanbod

Over dit project

Aan de rand van Hillegom aan de noordkant, tussen de Pastoorslaan en de Noorderlaan komt een nieuwe groene woonbuurt. Deze bijzondere woonplek in het hart van de bollenstreek, ligt op korte afstand van de gezellige dorpskern van Hillegom. Het wordt een kindvriendelijk buurtje met een mix aan huur- en koopwoningen voor jong en oud met veel aandacht voor groen en voor elkaar. Van fijne appartementen en rijwoningen tot charmante twee-kappers.

Hier woon je aan het groen met het gevoel van de dorpse verbondenheid maar toch met volop je eigen privacy. Echt Hillegoms wonen!

Belangstelling?
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen ? Laat je gegevens achter op de website https://hillegomswonen.nl/nl/ en we informeren je vrijblijvend via onze nieuwsbrieven.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Pastoorslaan Hillegom
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden