Heren van acht

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Hillegom - Hillegom
Actueel aanbod

€ 415.000,- tot € 455.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
124 - 129m2
Kaveloppervlak
125 - 220m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

LUXE, ROYAAL & EIGENTIJDS WONEN

Heren van acht is nu in verkoop! Wil jij modern, energiezuinig, compleet en stijlvol wonen? En ben je daarnaast op zoek naar gezelligheid en een dorpse sfeer? Aan de zuidkant van Hillegom, net achter de Sixlaan, worden aan de Michiel de Ruijterstraat acht woningen gebouwd. De woningen worden gebouwd onder moderne architectuur, hebben volop ruimte en een hoogwaardige en complete afwerking. Houd je van ruim, luxe en compleet, dan zit jouw woning hier zeker tussen. Ben je enthousiast geworden? Schrijf je dan nu definitief in via het digitale inschrijfformulier in je persoonlijke account. Let op, inschrijven kan tot donderdag 22 oktober 17.00 uur.

ZEER COMPLEET
De woningen worden zeer compleet opgeleverd. Wat denk je van zonnepanelen en een uitbouw van 1,20 meter op de begane grond mét dubbele openslaande deuren en lange ramen vanaf de vloer? Verder krijg je standaard stijlvolle tegels, luxe sanitair van Villeroy & Boch, een luxe complete keuken met inbouwapparatuur én vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping. Allemaal inclusief! Dat klinkt toch goed?

VERRASSENDE VARIATIE IN WONINGEN
De details in de woningen geven het blok een gevarieerd aanzicht. Acht woningen met verrassende gevels, gedetailleerde entrees en verticaal metselwerk; de klasse straalt er vanaf. Twee woningen zijn voorzien van een dwarskap, waardoor je extra ruimte krijgt op de tweede verdieping. Wil jij de volgende stap naar één van deze royale woningen maken? Schrijf je in!

Prijs: van € 415.000,- tot € 455.000,- v.o.n.

SITUATIE
De woningen worden gebouwd op ruime kavels van zo’n 125 tot 220 vierkante meter. De achtertuinen liggen op het zuidoosten, waardoor je altijd kunt genieten van lekker veel zon. De ruime woonkamer ligt aan de achterzijde van de woning en door de dubbele openslaande deuren stap je zo de tuin in. In die tuin is het direct genieten, want alle kavels worden aan de achterkant voorzien van een hekwerk met hedera. Om jouw spullen netjes op te kunnen bergen, plaatsen we in iedere achtertuin een houten berging met een mos-sedum dak.

ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ
Een woning in Heren van acht biedt je alle mogelijkheden. Gelegen tussen Leiden, Haarlem en Amsterdam is Hillegom perfect te bereiken. Met de auto, fiets, de trein – het treinstation ligt op loopafstand – en zelfs met de boot vanuit de Ringvaart. In Hillegom zijn de mogelijkheden groot. Want wat te denken van het Burgemeester van Nispenpark op loopafstand en het strand en de duinen op slechts een paar kilometer? Er is verder een ruime keuze uit scholen, er zijn vele sportverenigingen en de variatie in winkels is groot. Voor jouw ontspanning zijn er daarnaast verschillende cafés, hotels en restaurants.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Heren van acht
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
8
Prijs
€ 415.000,- tot € 455.000,-
Type woningen
Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden