Elzenhof

Hillegom
Actueel aanbod

€ 413.500,- tot € 642.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 161m2
Kaveloppervlak
111 - 330m2
Inhoud
420 - 631m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

In de wijk Elsbroek wordt een nieuw buurtje gerealiseerd Elzenhof.
In Elzenhof komen 45 grondgebonden koopwoningen, 40 zorgappartementen (huur) en 35 levensloopbestendige appartementen (huur) voor jong en oud, gezinnen en alleenstaanden en voor mensen met en zonder zorgvraag.

De koopwoningen zijn gasloos en Nul-op-de-meter, voorzien van alle comfort en de twee-onder-één-kapwoningen voorzien in toekomstbestendig wonen.
Elzenhof wordt zodanig ontworpen dat hier jong en oud gelukkig samen kunnen wonen en leven. Er is veel aandacht voor water en groen in het openbaar gebied en de vele voorzieningen liggen op loopafstand.

In Elzenhof woon je in alle rust, terwijl de levendigheid van het gezellige dorp Hillegom nooit ver weg is. Maar ook het strand en vele andere natuur- en recreatiegebieden zijn op fietsafstand en de historische steden als Haarlem en Leiden liggen dichtbij.

Belangstelling in de nieuwbouw van Elzenhof? Meld je aan op de website www.woneninelzenhof.nl en we houden je op de hoogte van de ontwikkelingen

Meer informatie

Kenmerken

Project
Elzenhof
Start verkoop
15-02-2021
Koopwoningen
45 (waarvan 45 beschikbaar)
Prijs
€ 413.500,- tot € 642.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Hillegom.

Aanmelden