Specialisten

Financieel Partners Hillegom

Een hypotheek is altijd maatwerk. Iedere situatie is immers anders en het maakt veel uit of je een starter, een ondernemer of bijna gepensioneerd bent. Het afsluiten van een hypotheek heeft gevolgen voor je hele financiële situatie en daarom kun je je het beste laten adviseren door een iemand die onafhankelijk is en kennis van zaken heeft. Bij Financieel Partners Hillegom is men gespecialiseerd in het analyseren van financiële mogelijkheden en risico’s en het daarna aanbieden van een passend advies. Dat geeft een veilig gevoel.

Het team van Financieel Partners is jong, gedreven en dynamisch en vindt het belangrijk om samen met jou als klant naar de beste oplossing voor iedere vraag te zoeken. Naast Brian, Jamie en Ton, die hypotheekadviseur zijn, werken er nog vier collega's op de afdeling Schade. Er wordt veel samengewerkt, waardoor je er ook op het gebied van verzekeringen aan het juiste adres bent. Daarnaast kunnen de adviseurs je helpen bij het invullen van je belastingaangifte. Kortom, bij FP kun je al je financiële zaken in beeld laten brengen, op een professionele en deskundige manier.

Kennis van de woningmarkt

De hypotheekadviseurs van FP hebben veel kennis van de woningmarkt in de Bollenstreek. Eén van hen is Ton van Rooijen. Ton woont al heel lang in Hillegom en is, zoals hij zelf zegt, “overal waar de bolletjes groeien goed bekend”. Hij brengt veel tijd door op zijn racefiets, waardoor hij de streek op zijn duimpje kent. Door zijn overstap naar FP is hij nu ook weer werkzaam in Hillegom.

Ton is als het ware groot geworden in de financiële dienstverlening, waar hij onderaan de ladder begon achter de balie bij Rabobank. Daarna had hij veel verschillende functies en dat heeft een brede kennis over sparen, financieren en beleggen opgeleverd. De laatste jaren werkt Ton vooral als hypotheekadviseur. “Ik vind het een mooi vakgebied,” zegt hij. “Het is enorm leuk om mensen te helpen met het verwezenlijken van hun droom: een eigen huis.” Ton is al geruime tijd in het bezit van de juiste en benodigde certificeringen, o.a. Financieel Planner en Hypothecair Planner. “Het is goed om je te blijven ontwikkelen”, vindt hij. “Deze certificeringen zorgen ervoor dat ik in plaats van een prima advies een uitstekend advies kan geven. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst.”

Ondernemers

FP geeft niet alleen advies aan particulieren, maar is ook gespecialiseerd in vraagstukken van ondernemers. Ben jij (startend) ondernemer, dan heb je in de ogen van veel geldverstrekkers een hoger risicoprofiel. Daarnaast is de financiële situatie van een ondernemer of zzp’er niet altijd even doorzichtig en dat vraagt bij het kiezen van een hypotheek om de nodige ervaring van de adviseur. FP is gespecialiseerd in de zakelijke kant van ondernemerschap, waardoor jij zeker weet dat je het beste advies krijgt.

Klantwaardering

Omdat een hypotheek een lange looptijd heeft, heb je dus ook heel lang te maken met de consequenties van je keuze. Daarom is het verstandig om naar het hele financiële plaatje te kijken. Ton en zijn collega’s nemen ruim de tijd om samen met jou alles goed in kaart te brengen. Op advieskeuze.nl scoren de hypotheekadviseurs van FP een uitzonderlijk hoog cijfer, namelijk een 9,9. Uit de reviews blijkt dat klanten hun snelle communicatie, deskundigheid en de heldere uitleg waarderen en dat ook complexe situaties ‘verrassend effectief’ worden aangepakt.

Meer weten?

Maak dan kosteloos een afspraak met één van de adviseurs. Die staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden!

Financieel Partners Hillegom

Weerlaan 4
2181 HH Hillegom

Telefoon: 0252-620160

E-mail: info@financieelpartners.nl

Wil je meer weten?

Vul onderstaand formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.